Doe mee & win!

Op vrijdag 14 juni is het EK-voetbal in Duitsland van start gegaan en ja… wij zijn er weer bij! Zit jij ook weer te juichen voor de buis? De borrel­nootjes, chips en kaas zijn al in huis gehaald en de drank staat lekker koud. De zenuwen beginnen te kriebelen en de grote vraag is natuurlijk: gaat Oranje winnen? Wij zijn er helemaal klaar voor en gaan vol enthousiasme onze leeuwen aanmoedigen, gehuld in ons knaloranje shirt!

Maar jij kan ook winnen

Wil je kans maken op zo’n mooi orgineel Van Wanten Oranje-shirt? Doe mee met ons ‘EK-voetbal zoek-de-bal spel’. Ga op zoek, vind de gouden bal en maak kans op een prachtig shirt!

Wat moet je doen?

3 spelrondes lang (ronde 2 start woensdag 19 juni om 15.00 uur), is ergens op een pagina op deze website een gouden bal verstopt, zoals deze: . Vind de juiste pagina en klik op de bal. Je gaat dan naar een contactpagina waar je je gegevens kan invullen en kans maakt op zo’n Studio van Wanten Oranje-shirt. Per spelronde zijn er drie shirts te winnen. Zijn er meerdere mensen die de bal gevonden hebben dan wordt er geloot. Iedere ronde krijgen sowieso 10 inzenders een leuke Studio van Wanten EK-sleutelhanger. Oh ja, elke week staat de bal op een andere pagina, anders is het wel erg gemakkelijk scoren…

En wanneer zijn de wedstrijden?

Daarvoor is het Studio van Wanten EK-Wedstrijdschema. Het complete overzicht met alle wedstrijden van het EK Voetbal 2024. Downloaden, printen en ophangen: zo weet je precies wanneer je klaar moet zitten om Oranje aan te moedigen. Save the date: de volgende wedstrijd van Oranje is vrijdag 21 juni om 21.00 uur.

De kleine letters…

Er zijn drie rondes die elk 5 dagen duren. Ronde 1 is van 12 juni 15.00 uur t/m 16 juni 14.59 uur. Ronde 2 is van 19 juni 15.00 uur t/m 23 juni 14.59 uur. Ronde 3 is van 26 juni 15.00 uur t/m 30 juni 14.59 uur. Je kan slechts 1x winnen: meerdere inzendingen met wisselende mailadressen o.i.d. tellen dus niet. Bij (verdenking van) fraude kan je van deelname uitgesloten worden. Bij meerdere goede inzendingen beslist een loting. Als je iets gewonnen hebt nemen we contact met je op: zorg dus dat je je gegevens goed ingevuld hebt. Je moet wel een verzendadres in Nederland hebben. Studio van Wanten heeft het recht de actie zonder opgaaf van redenen te stoppen. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Succes!