Zeepkistenrace Schaijk

Durf jij het aan!

PEDA viert ‘meer dan 10 jaar’ met een knaller: de allereerste Zeepkistenrace van Schaijk! Moedige snelheidsduivels trotseerden de 5 meter hoge schans, terwijl enthousiaste toeschouwers genoten. Het was weer een groot succes!

PEDA daagt teams uit om het gekste en snelste voertuig ooit te bouwen. Het jubileum werd gevierd met een markt, de race en een knallend feest. Materiaal, creativiteit, durf, (bouw)skills, inzicht en gezelligheid komen allemaal samen op deze dag. Ook de jeugd wordt niet vergeten, met gratis bouwpakketten en bouwavonden voor topadvies. That’s the PEDA spirit!

En voor een evenement als een Zeepkistenrace is Studio van Wanten ook wel te porren. Samen met Peda mochten we meedenken en sleutelen aan mooie ideeën en natuurlijk de uitwerking (van logo tot digitale mailing). Hopelijk durven we volgende jaar wel de schans af te gaan!

Kunnen jij, de marketingafdeling en je bedrijf wel wat hulp gebruiken bij creatieve uitspattingen voor een evenement? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!