Verpakkingen ontwerpen

wij helpen bij het uitblinken van jouw product

Bij Studio van Wanten zijn we experts als het gaat om het ontwerpen van verpakkingen en displays. We weten dat een product niet alleen een aantrekkelijk jasje nodig heeft, het moet ook functioneel zijn. Het moet opvallen, veilig zijn en bescherming bieden voor de inhoud.

Onze ervaring en expertise helpt jou verder

Met een ruime ervaring hebben we voldoende expertise ontwikkeld op het gebied van het ontwerpen van verpakkingen en displays. Hierbij kun je denken aan een bieretiket met karakter of een stoere oliedrum. Of een display op de winkelvloer voor een tijdelijke actie en extra omzet van jouw product.

Visueel en functioneel

We combineren onze creativiteit met praktisch denken om de perfecte verpakking te ontwerpen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de functie, vorm en materiaal van de verpakking. Wie is de doelgroep? Waar gaat het verkocht worden? Wat verwacht de consument / afnemer van jouw product? Dit alles, samen met de juiste vormgeving, bepaalt of jouw product wel of niet verkocht wordt.

Waarom verpakkingen ontwerpen belangrijk is

We leggen het graag even voor je uit.

 • Visueel aantrekkelijk
  Een goed ontworpen verpakking of display trekt de aandacht van consumenten.
 • Versterkt merkimago
  De uitingen op verpakkingen en displays vergroten de merkidentiteit en merkherkenning. Hoe zorgen we ervoor dat de doelgroep het merk herkent?
 • Verkoopstimulans
  Verpakkingen stimuleren de verkoop en moedigen impulsieve aankopen aan. Een aantrekkelijk ontworpen verpakking kan het verschil maken. 
 • Functioneel
  Verpakkingen moeten niet enkel visueel aantrekkelijk zijn. Ze moeten ook bescherming bieden tijdens opslag, transport en gebruik. 
 • Verpakkingen zijn informatiedragers
  Naast een mooi ontwerp, houden wij ook rekening met de essentiƫle en wettelijke informatie op de verpakking.

Zet nu de eerste stap voor een verpakkingsontwerp of display

Of je nu een startend bedrijf bent dat zijn eerste product lanceert, of een gevestigd merk dat zijn verpakkingen wil vernieuwen. Studio van Wanten staat voor je klaar. Met onze toewijding en passie voor ontwerpen, zorgen we ervoor dat jouw product niet alleen een stijlvolle uitstraling heeft, maar ook functioneel blijft. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw product en verpakkingsontwerp combineren.

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Ruud om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in