Verpakkingen

Denk out of the box

Bij Studio van Wanten zijn we de go-to experts als het gaat om verpakkingen & displays. We weten dat een product niet alleen een goed jasje nodig heeft, maar ook perfect in de schappen moet staan.

We hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd in het ontwerpen van verpakkingen en displays. Of het nu gaat om een verleidelijk bieretiket of een stoere oliedrum, we zorgen ervoor dat jouw product opvalt en klaar is voor de verkoop.

Bij Studio van Wanten weten we dat het oog ook wat wilt. We combineren creativiteit met praktisch denken om een perfecte mix te creëren die jouw product laat stralen. We begrijpen het belang van een aantrekkelijke verpakking en een doordachte presentatie. We gaan graag met je in gesprek om te bespreken hoe we jouw product het beste kunnen presenteren en laten opvallen in de schappen.

Waarom zijn verpakkingen zo belangrijk?

We leggen het graag even voor je uit.

  • Aandacht: Verpakkingen en displays trekken de aandacht van consumenten.
  • Merkimago: Ze versterken het imago en de positionering van een merk.
  • Verkoopstimulans: Ze stimuleren de verkoop en impulsieve aankopen.
  • Productbescherming: Ze zorgen voor de bescherming van producten tijdens opslag en transport.
  • Informatie: Ze bieden essentiële informatie over het product en de kenmerken.

We gaan voor je aan de slag

Of je nu als beginnend bedrijf jouw eerste product op de markt wilt brengen of als ervaren merk jouw assortiment wilt vernieuwen, bij Studio van Wanten staan we voor je klaar. Met onze expertise en passie voor verpakkingen en displays zorgen we ervoor dat jouw producten niet alleen een stijlvolle uitstraling hebben, maar ook de aandacht trekken die ze verdienen. Samen maken we van jouw merk een ware blikvanger.

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Ruud om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in