Logo laten ontwerpen?

Laat Studio van Wanten het logo van jouw bedrijf ontwerpen! Wij helpen bedrijven met het creëren van een onderscheidend, uniek en opvallend logo. Meer weten? Lees dan snel verder!

Onze stijl is strak, helder en duidelijk. Door de combinatie van onze eigen creativiteit en strategische expertise wordt jouw logo uniek, functioneel en herkenbaar.

Het belang van een sterk logo ontwerp

Waarom een logo laten ontwerpen zo belangrijk is? Dat heeft meer redenen dan alleen ‘mooi’ en ‘leuk’. Een logo laten ontwerpen is heel belangrijk voor je merkidentiteit en herkenbaarheid van je merk. Op deze manier zorg je ervoor dat je opvalt. Lees hieronder onze 5 belangrijkste redenen voor het laten ontwerpen van een logo.

 • Concurrentie onderscheiding
  Door een doordacht logo te laten ontwerpen zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrenten. 
 • Versterk je merkimago en -herkenning
  Een goed logo zorgt voor directe herkenning en positieve associaties met je merk.
 • Creëer vertrouwen
  Een professioneel logo straalt betrouwbaarheid en expertise uit naar je (potentiële) doelgroep.
 • Trekt nieuwe klanten aan
  Een aantrekkelijk en opvallend logo trekt de aandacht en interesse bij potentiële klanten.
 • Consistentie
  Een sterk logo vormt de basis voor een positieve eerste indruk, die vervolgens kan worden doorgetrokken naar de huisstijl van jouw bedrijf.
logo laten ontwerpen

Hoeveel kost het om een ​​logo te laten ontwerpen?

De kosten voor het ontwerpen van een logo kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van het project. Daarnaast hangt het af van de behoeften en visie van het bedrijf. Ga je met het logo internationaal? Komen er nog (dochter)merken bij? Moet er nog merkonderzoek worden gedaan?

Logo laten ontwerpen in Nijmegen

Wil jij een logo laten ontwerpen door een ervaren team van designers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat  je inspireren met creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en merkidentiteit. Wij kunnen niet wachten om met jouw ontwerp aan de slag te gaan!

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Ruud om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in