Drukwerk

Maak een tastbare indruk

Mat of glans gelamineerd? Of misschien toch 250 grams? Drukwerk biedt talloze mogelijkheden om je bedrijf te promoten. Van visitekaartjes tot flyers en catalogi, het is een krachtig middel om op te vallen en indruk te maken.

Bij Studio van Wanten staan we maar al te graag klaar om je te adviseren bij het maken van juiste keuzes, zoals welke papiersoort of stansvorm te gebruiken. Samen met de leverancier vinden we de beste oplossingen die passen bij jouw bedrijf of organisatie.

Waarom is drukwerk belangrijk?

We leggen het graag in een paar zinnen uit.

  • Tastbare indruk: met drukwerk heb je iets moois in handen. In tegenstelling tot online communicatie wordt er niet zomaar overheen ‘gescrold’, maar heeft de lezer daadwerkelijk iets tastbaars.
  • Creatieve mogelijkheden: jouw direct-mail of flyer in een opvallend formaat of vorm. Het is jouw boodschap die de aandacht trekt.
  • Professionele uitstraling: kwalitatief goed verzorgd drukwerk geeft een betrouwbare en professionele indruk.
  • Consistente branding: je huisstijl en brochures in dezelfde lijn maken je merk overtuigend en herkenbaar.
drukwerk ontwerp

Bekijk ons werk

Benieuwd naar ons werk? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij complexe uitdagingen omzetten in succesvolle oplossingen.

Neem contact op

Heb je vragen over drukwerk? Bij Studio van Wanten hebben we een team dat al heel wat jaren in de regio Nijmegen meedraait in de wereld van drukwerk. We hebben goede contacten bij drukkerijen, beletteraars en andere print professionals. Hierdoor kunnen we jou, je bedrijf of marketingafdeling de beste kwaliteit en service bieden. Met onze ervaring en connecties zorgen we ervoor dat jouw projecten tot in de puntjes worden verzorgd. Desnoods gaan we zelf langs de pers staan. Benieuwd naar een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Fleur om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in