Vormgeving & Dtp

van alle markten thuis

Bij Studio van Wanten zijn we gek op vormgeven en snappen we hoe belangrijk het is om het goed aan te pakken. We zijn niet alleen bezig met het creëren van een mooie look & feel, maar ook met de uitwerking. Want wat heb je aan een prachtig ontwerp als het niet goed bij de drukker vandaan komt? Gelukkig hebben wij de kennis en ervaring om beide perfect te combineren.

Bij Studio van Wanten draaien we niet alleen om de mooie plaatjes, maar ook om de praktische kant van vormgeving. Onze Dtp-skills zorgen ervoor dat jouw ontwerp niet alleen mooi is, maar ook technisch foutloos wordt uitgevoerd. We zijn experts in kleurbeheer, resolutie en alle andere technische snufjes die ervoor zorgen dat jouw ontwerp er zowel op het scherm als op papier geweldig uitziet.

Waarom goede uitwerking belangrijk is

Bekijk de belangrijkste punten.

  • Creatieve ontwerpen: Professionele vormgeving zorgt voor een visueel aantrekkelijke uitstraling.
  • Herkenbaarheid: Het versterkt de herkenbaarheid en impact van je boodschap.
  • Probleemloze productie: Correcte technische uitwerking zorgt voor probleemloze productie en drukwerk.
  • Trekt de aandacht: Een goed ontwerp trekt de aandacht van je doelgroep en vergroot de betrokkenheid.
  • Professionele uitstraling: Het zorgt voor consistentie en een professionele uitstraling van je merk.

Ontdek onze kracht

Als je niet bekend bent met de afkorting DTP, geen zorgen! We leggen het graag voor je uit. DTP staat voor Desktop Publishing en houdt in dat we grafisch materiaal, zoals ontwerpen en lay-outs, technisch gereedmaken voor drukwerk of digitale publicatie. We zorgen ervoor dat jouw ontwerpen er professioneel uitzien en geschikt zijn om te produceren. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, folders, brochures of zelfs beurswanden, wij zorgen ervoor dat alles klaar is om te gebruiken.

Bij Studio van Wanten staan we dus klaar om te helpen! Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar professionele vormgeving, een marketingafdeling die wat extra hulp nodig heeft, of een reclamebureau die ondersteuning zoekt op DTP-gebied, we verwelkomen je graag!

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Ruud om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in