Hèt bureau voor webdesign in Nijmegen

Op zoek naar een professionele webdesigner in Nijmegen? Bij Studio van Wanten combineren we onder expertise in webdesign met onze kennis en inzicht in de lokale markt van Nijmegen. We streven naar een website met een wow-factor en een goede eerste indruk.

Even belangrijk zijn de gebruiksvriendelijkheid en doelgerichte call-to-actions creëren om zo veel mogelijk conversies te genereren. Met onze focus op webdesign voor bedrijven in de regio Nijmegen streven we naar maatwerkoplossingen. Deze sluiten perfect aan bij de unieke behoeften van jouw bedrijf, terwijl we tegelijkertijd een positieve online ervaring creëren voor jouw klanten.

Wat is webdesign?

Webdesign gaat verder dan alleen de uitstraling van de website. Het is een proces van creëren en vormgeven. Daarnaast draait webdesign ook om de gebruikservaring, functionaliteit en conversies genereren. 

Een creatief en effectief design trekt de aandacht, maar zorgt er ook voor dat bezoekers makkelijk kunnen navigeren door de website. Denk aan informatie opzoeken, het kopen van een product of het plannen van een afspraak.

Waarom is webdesign belangrijk?

Streef je naar een optimale online ervaring voor jouw bezoekers? Ontdek dan snel waarom goed webdesign onmisbaar is:

  • Bereik een groter publiek: Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website trekt meer bezoekers aan en vergroot je online zichtbaarheid.
  • Genereer meer leads en verkoop: Een effectieve website kan werken als een krachtig verkoopinstrument. Het zorgt voor meer leads, conversies en meer omzet.
  • Professionele uitstraling: Een goed ontworpen website straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Dit is belangrijk voor je (online) reputatie.
  • Merkimago versterken: Een website die aansluit bij je merkidentiteit versterkt je imago. Het draagt daarnaast bij aan een consistente en herkenbare branding.

Samen bouwen we aan jouw online succes en helpen we jouw bedrijf groeien.

webdesign nijmegen

Wij geven jouw website een boost!

Bij Studio van Wanten in Nijmegen streven we naar meer dan alleen een mooi webdesign. We creëren succesvolle online ervaringen die indruk maken en tastbare resultaten opleveren. Dit doen we door middel van goed doordachte wireframing, sterke teksten, professionele fotografie en sfeervolle, visuele elementen. Bij het maken van een website houden wij niet alleen rekening met het grafisch ontwerp. We zorgen er ook voor dat het ontwerp functioneel en visueel aantrekkelijk is op verschillende apparaten. Niet alleen voor de dekstop maar ook voor de mobiele apparaten (responsive).

Ons werk stopt niet na de livegang van de website. We blijven ondersteunen en optimaliseren, zodat je website altijd up-to-date en effectief blijft. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende vormen of kleuren buttons te gebruiken om te testen welke het beste werkt.

Bekijk ons werk

Benieuwd naar ons werk? Bekijk ons portfolio en ontdek hoe wij complexe uitdagingen omzetten in succesvolle oplossingen.

Studio van Wanten: jouw webdesigner in Nijmegen

Studio van Wanten is dé specialist op het gebied van webdesign in Nijmegen. Wij helpen je graag met het ontwerpen van een nieuwe website op maat.

Heb je al een website? Ook voor optimalisatie of onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Tijd voor koffie?

Neem gerust eens contact op met Fleur om onze aanpak voor jou te bespreken.

Vul hieronder je gegevens in